کیک
------------
**************
.
------ --------------
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت

كيك قهوه

آرد 7 قاشق غذا خوري متوسط
وانيل يك سوم قاشق چاي خوري
تخم مرغ 7 عدد
نسكافه 2 قاشق مربا خوري
بكينگ پودر يك دوم قاشق چايخوري
آب جوش 2 قاشق غذا خوري
شكر 7 قاشق سوپ خوري
خامه شيرين شده 600 گرم
مغز گردو 50 گرم

طرز تهيه :
زرده و سفيده را جدا كنيد . سفيده را پس از هم زدن با همزن و سفيد شدن در نصف شكر بريزيد و هم بزنيد تا سفت و غليظ شود آنگاه بگذاريد .باقي شكر رادر زرده بريزيد . زرده و شكر را با وانيل و يك سوم استكان آب جوش خوب بزنيد تا سفيد و غليظ شود . اين دو را مخلوط كنيد . آرد و بكينگ پودر را از الك رد كرده همراه با نسكافه حل شده در مايه ، مخلوط كنيد . مايه آماده را در قالب هفت تخم مرغي كه قبلا كاغذ انداخته و چرب شده بريزيد و در فر داغ با حرارت 350 درجه بمدت 45 تا 60 دقيقه بپزد.
كيك را پس از خنك شدن به دو لايه تقسيم كنيد . آنرا با سه چهارم ليوان شربت كارامل يا شربت نسكافه خيس كنيد و با خامه و گردو يك قشر لاي آن بماليد . لايه ديگر را پس از تر كردن رويش قرار دهيد .
آنگاه سطح كيك را با خامه كه در نسكافه ريخته ايد آغشته كرده و رويش را با خامه و دانه هاي قهوه تزئين كنيد . اين كيك حداقل 2 ساعت در يخچال بايد بماند تا قابل خوردن شود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

كيك پر

مواد لازم :
كره سه چهارم فنجان
شكر 2 فنجان سر خالي
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
تخم مرغ 4 عدد
آرد الك شده 3 فنجان
بكينگ پودر 2 قاشق مربا خوري
ماست رقيق 1 فنجان
نمك 1 پر
اسانس پرتقال يا هر اسانسي كه دوست داريد چند قطره
(
اگر از اسانس استفاده نميكنيد 1 چهارم ليوان آب پرتقال و به اندازه يك قاشق چايخوري پوست پرتقال رنده شده استفاده كنيد )

طرز تهيه :
كره نرم شده را با شكر خوب ميزنيم تا سفيد شود . وانيل را اضافه كرده و تخم مرغ ها را يكي يكي داخل مواد شكسته بعد از هر تخم مرغ يك دقيقه ميزنيم . مواد خشك را در يك كاسه الك ميكنيم و آنها را به تدريج با ماست اضافه كرده و به آرامي مخلوط ميكنيم بعد در اواخر اسانس را هم اضافه كرده و مايه آماده را در قالب 4×24 × 35 cmكه قبلا چرب كرده ايم و كاغذ انداخته ايم ميريزيم . و در حرارت 350 درجه فارنهايت حدود 30 الي 40 دقيقه ميپزيم . روي ابن كيك را با مخلوطي از مرنگ و نارگيل ميتوانيد آغشته كنيد و چند دقيقه با شعله رو (گريل) بپزيد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

كاتي در خصوص تهيه كيك و تزيين آن :

۱- هميشه اول مطمئن شويد كه تمام مواد لازم را دراختيار داريد .
۲- هيچگاه سعي نكنيم كه مواد ديگري راجايگزين بعضي از مواد كنيم .
۳- تمام مواد را يك ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ي مواد هم دما شوند .
۴- مواد را به دقت وزن كنيد .
۵- حدود يك ربع قبل از پخت فر را روشن كنيم .
۶- هيچگاه در فر را قبل از اينكه سه چهارم زمان پخت سپري شده باشد باز نكنيم چون پف كيك مي خوابد .
۷- يك كيك وقتي كاملا پخته است كه به اندازه ي كافي پف كرده باشد و روي ان طلايي شده باشد و كيك تا حدودي از دور قالب فاصله گرفته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

کيک بستنی

کيک بستنی
مواد لازم :

کيک اسفنجی
1
عدد

بستنی دلخواه
به ميزان لازم

مواد تزئينی دلخواه
شکلات، خامه، ترافل، قهوه، کاکائو، انواع ميوه ها و.....

--------------------------------------------------------------------------------

طرزتهيه:
ابتدا يک کيک اسفنجی تهيه نماييد. سپس آن را به 2 قسمت تقسيم کنيد. قسمت رويی کيک را به 6 تا 8 و يا 12 قسمت تقسيم نماييد هراندازه که خودتان تمايل داريد. روی قسمت اول را بصورت گنبدی پر کنيد از بستنی که اين بستنی می تواند از ترکيب چند رنگ بستنی باشد و بعد از اينکه بستنی ها را روی هم قرار داديد برش هايی را که قبلا آماده کرده بوديد را از کنار کيک بصورت عمودی قرار دهيد و بعد هم آن را خيلی سريع می توانيد با انواع مواد تزئينی که مورد دلخواه و سليقه خودتان می باشد تزئين نماييد و بلافاصله در فريزر قرار دهيد.

 

 

 

 




:: موضوعات مرتبط: آموزش درست کردن کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 681
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
-------------------------------
--------------------------
ن : سجادرشیدی
ت : جمعه 28 بهمن 1390
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی